fbpx

Vil du have mig i røret?

Vil du have mig i røret?

Lad mig hjælpe

Din Bogholder ApS

Skipperstræde 10
2791 Dragør

Tlf.: 33 220 220
Telefontid: 8-16

CVR: 4085 0635
Arbejdernes Landsbank – 5326 0255023

Din Bogholder ApS

Skipperstræde 10
2791 Dragør

Tlf.: 33 220 220
Telefontid: 8-16

CVR: 4085 0635
Arbejdernes Landsbank – 5326 0255023

Jeg har endelig taget mig sammen til at få Charlotte, til at overtage alt mit bogholderi. Kan kun anbefale Charlotte til alle håndværker.
Alt bliver så meget nemmere med Charlotte ved din side 🙂

David Topsøe-Keller
Hellerup Låse

Ved første intromøde med Charlotte udtrykkende hun stor erfaring med smart digitalt bogholderi og stort kendskab til VVS-overenskomsterne. Det var tydeligt, at det var de mange år hun har været i branchen og hendes passion for at gøre det rigtigt første gang gav sig til udtryk. Hun ved hvordan vi arbejder og altid er på farten. Hun har stor indsigt i håndværkerbranchen og hun viser altid stor arrangement og siger tingene lige ud, Hun hjælper med sparring af optimering af arbejdsprocesser bla. løn og bilag m.m i virksomheden og kommer gerne med forslag til besparelser hvis hun ser noget. Hun kan sit håndværk og jeg kan varmt anbefale Din Bogholder ApS til alle andre håndværkere der ønsker en nemmere og mere overskuelig bogføring.

Phillip Passera Skou
Varme & Energi ApS

Jeg har valgt “Din Bogholder ApS” da Charlotte selv har været i branchen i mange år og ved hvordan vi arbejder i marken. Hun er dygtig og altid et skridt foran, Hun hjælper med optimering og kommer gerne med forslag til besparelser. Du mærker hurtig en person der brænder for sit fag.
Min anbefaling er kun at alle håndværkere burde gøre det samme.

René Wilstrup Hansen
FugeSpecialisten ApS

I forbindelse med vores etablering af nyt ordresystem, er vi blevet supporteret af Din Bogholder af Charlotte Blok. Hvilket har betydet, at vi hurtigt var selvkørende. På den baggrund vil vi give Din Bogholder de bedste anbefalinger.

Lars Feldthusen
Frederiksberg EL-Installation