fbpx

Opslagstavle

Følg med her og få brugbar information og nyheder

Opslagstavle

Følg med her og få brugbar information og nyheder

Fra papir til digitalisering

Det er dage som i dag, der gør jeg bliver ved og ved og ved 🤪👌🛠😎🤪Jeg modtog et opkald for nogle minutter siden fra en rigtig glad kunde, 🔊#HoldNuK¤%¤/¤ hvor er det her genialt🤩er der en stemme der råber højt og smider god energi og latter ud gennem mit headset.. 🛠en håndværker der er gået fra...

læs mere

Din Bogholder på Håndværkerfestival

Jeg samler på glade håndværkere og arbejder på at gøre livet lettere for dem med deres bogholderi og regnskab. Derfor skal Din Bogholder selvfølgelig også være til stede der, hvor håndværkerne er - i dette tilfælde Håndværkerfestival i København. Jeg glæder mig til at møde en masse håndværkere til...

læs mere

Lars Feldthusen

I forbindelse med vores etablering af nyt ordresystem, er vi blevet supporteret af Din Bogholder af Charlotte Blok. Hvilket har betydet, at vi hurtigt var selvkørende. På den baggrund vil vi give Din Bogholder de bedste anbefalinger.

Lars Feldthusen
Frederiksberg EL-Installation

René Wilstrup Hansen – FugeSpecialisten

Jeg har valgt “Din Bogholder ApS” da Charlotte selv har været i branchen i mange år og ved hvordan vi arbejder i marken. Hun er dygtig og altid et skridt foran, Hun hjælper med optimering og kommer gerne med forslag til besparelser. Du mærker hurtig en person der brænder for sit fag.
Min anbefaling er kun at alle håndværkere burde gøre det samme.

René Wilstrup Hansen
FugeSpecialisten ApS

Phillip Skou – Varme & Energi

Ved første intromøde med Charlotte udtrykkende hun stor erfaring med smart digitalt bogholderi og stort kendskab til VVS-overenskomsterne. Det var tydeligt, at det var de mange år hun har været i branchen og hendes passion for at gøre det rigtigt første gang gav sig til udtryk. Hun ved hvordan vi arbejder og altid er på farten. Hun har stor indsigt i håndværkerbranchen og hun viser altid stor arrangement og siger tingene lige ud, Hun hjælper med sparring af optimering af arbejdsprocesser bla. løn og bilag m.m i virksomheden og kommer gerne med forslag til besparelser hvis hun ser noget. Hun kan sit håndværk og jeg kan varmt anbefale Din Bogholder ApS til alle andre håndværkere der ønsker en nemmere og mere overskuelig bogføring.

Phillip Passera Skou
Varme & Energi ApS

David Topsøe-Keller

Jeg har endelig taget mig sammen til at få Charlotte, til at overtage alt mit bogholderi. Kan kun anbefale Charlotte til alle håndværker.
Alt bliver så meget nemmere med Charlotte ved din side 🙂

David Topsøe-Keller
Hellerup Låse