fbpx

Din Bogholder – en del af teamet

Ja, navnet siger ligesom det hele ikke?

Din Bogholder – en del af teamet

Ja, navnet siger ligesom det hele ikke?

Din Bogholder

Min viden omkring håndværkere har jeg skabt igennem 20 år. Det startede, da jeg selv sad som bogholder med håndskrevne ordrer og ugesedler med oliepletter fra VVS-montøren og tastede mig igennem alle VVS-numrene. Jeg ved derfor, at det er et tidskrævende arbejde at få alle enderne til at mødes til slut. 

Digitalisering og udbyttet af den digitale løsningsmodel til håndværkere, opdagede jeg selv for alvor, da jeg sad for første gang som ny kunde hos Ordrestyring.dk, som var en af de første digitale værktøjer målrettet håndværkere.  

Kendskab til branchen

I dag har jeg kendskab til mange digitale programmer, som kan hjælpe håndværkerne i deres dagligdag. Der er dog noget, som aldrig kan digitaliseres og det er erfaringen og kendskabet til håndværkernes daglige drift. Jeg kender alle hjørner og kanter af processerne, og kan derfor kalde mig specialisten for håndværkerne. 

Der er en grund til, at jeg kun arbejder med håndværkere. Jeg ved, hvor du står og kender dine arbejdsgange. Og jeg ved, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Jeg er fan af håndværkere, og jeg lægger vægt på at være direkte, ærlig og loyal. Af en eller anden grund er det altid gået rigtig godt i spænd med mange fra håndværkerbranchen.

Jeg glæder mig til også at tale med dig.

Hilsen Charlotte Blok

Alle håndværkere samler på glade kunder, jeg samler på glade håndværkere

Jeg har endelig taget mig sammen til at få Charlotte, til at overtage alt mit bogholderi. Kan kun anbefale Charlotte til alle håndværker.
Alt bliver så meget nemmere med Charlotte ved din side 🙂

David Topsøe-Keller
Hellerup Låse

Ved første intromøde med Charlotte udtrykkende hun stor erfaring med smart digitalt bogholderi og stort kendskab til VVS-overenskomsterne. Det var tydeligt, at det var de mange år hun har været i branchen og hendes passion for at gøre det rigtigt første gang gav sig til udtryk. Hun ved hvordan vi arbejder og altid er på farten. Hun har stor indsigt i håndværkerbranchen og hun viser altid stor arrangement og siger tingene lige ud, Hun hjælper med sparring af optimering af arbejdsprocesser bla. løn og bilag m.m i virksomheden og kommer gerne med forslag til besparelser hvis hun ser noget. Hun kan sit håndværk og jeg kan varmt anbefale Din Bogholder ApS til alle andre håndværkere der ønsker en nemmere og mere overskuelig bogføring.

Phillip Passera Skou
Varme & Energi ApS

Jeg har valgt “Din Bogholder ApS” da Charlotte selv har været i branchen i mange år og ved hvordan vi arbejder i marken. Hun er dygtig og altid et skridt foran, Hun hjælper med optimering og kommer gerne med forslag til besparelser. Du mærker hurtig en person der brænder for sit fag.
Min anbefaling er kun at alle håndværkere burde gøre det samme.

René Wilstrup Hansen
FugeSpecialisten ApS

I forbindelse med vores etablering af nyt ordresystem, er vi blevet supporteret af Din Bogholder af Charlotte Blok. Hvilket har betydet, at vi hurtigt var selvkørende. På den baggrund vil vi give Din Bogholder de bedste anbefalinger.

Lars Feldthusen
Frederiksberg EL-Installation